KovácsÉvi

Érzelmi stresszoldás kutyáknak

Online

Telefonon, vagy zoomon, előzetes egyeztetéssel. 

Offline

Kellemes környezetben, egy coaching stúdióban, Budapest 2. és 11. kerületében.

A kutyának is van lelke

Egyéni konzultáció

Kötetlen beszélgetés keretében pontosan meghatározzuk, mi a probléma, mit szeretnél elérni. Majd feltárjuk és feloldjuk a belső, sokszor tudattalan gondolati, lelki és szellemi akadályokat. Innen már csak egy lépés a cselekvési terv kialakítása, melynek kivitelezésvel eljutsz oda, ahol lenni akarsz.

A kutya személyisége

Ahogy az embereknek, úgy minden kutyának is megvan a maga személyisége. Különböző módon fejezik ki igényeiket és szükségleteiket, és minél több időt töltesz a kutyáddal, annál jobban megismered őt. Miért rágja meg valójában az összes cipőt, amit lát?

Együtt

Egymás megértése segít megerősíteni a kötődést közted és kutyatársad között. Megtanulod felismerni, hogy mi váltja ki az egyes viselkedésformákat, és biztonságosabb, hatékonyabb stratégiát dolgozhatsz ki a leküzdésükre.

Speciális területek

Kutyapszichológia

Kutyakineziológia

Gazdi coaching

Éterikus kutyagyógyítás

Kutyaterapeuta coaching

Gyakori kérdések

A konzultáció során kötetlen beszélgetés keretében pontosan meghatározzuk, mi a célod, mit szeretnél elérni. Majd feltárjuk és feloldjuk a belső, sokszor tudattalan gondolati, lelki és szellemi akadályokat. Innen már csak egy lépés a cselekvési terv kialakítása, melynek kivitelezésvel eljutsz oda, ahol lenni akarsz.

Online időpontfoglalásnál az időpontfoglalás során; telefonos bejelentkezésnél pedig az időpont megbeszélése után online számlát küldök, ami kiegyenlítése a konzultáció megkezdése előtt esedékes.

Ez teljes mértékben tőled függ. leginkább 2-3 hetente javasolt.

Teljes mértékben. Ami elhangzik köztünk, az köztünk is marad. A részletekről az  Adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.

Időpontot a “Kapcsolat” oldalon kérhetsz, vagy telefonon a +36 30 99 66 971-es teelfonszámon.

Egy alkalom: 20 000 Ft;

Három alkalom: 54 000 Ft (18 000/alkalom);

Hat alkalom: 90 000 Ft (15 000 Ft/alkalom).

A professzionális coach udvarias, barátságos, egyenrangú félként kezel. SOHA nem ad tanácsot. Tudja, hogy a problémáidra a megoldás,  kérdéseidre a válasz benned rejlik, amit alaposan átgondolt kérdéseivel és gyakorlataival segít megtalálnod.

Attól függ, milyen problémával érlezel, dolgoztál-e már rajta, mennyire akarsz mélyre ásni. A tapasztalat szerint 3-5 alkalom szükséges egy probléma megoldásához, de előfordulhat, hogy egy alkalom is elég, vagy hat is kevés. 

Hétfőn és csütörtökön 8-tól 12-ig.

Egyik sem akkreditált, mégpedig okkal: Specialitásunk, hogy minden programunk személyre szabott (lelki kérdésekre fókuszálva ez logikus). Mindenki más, nem húzhatunk mindent egy kaptafára.

Nem adunk, viszont ajánlunk megbízható szakembereket.

error: Content is protected !!